Marknadsför er verksamhet med filmer och fotografier i 360°

Vi producerar 360°-filmer och -foton, samt interaktiva virtuella rundturer. Med dessa visuella produkter får ni möjlighet att på ett uppseendeväckande men verklighetstroget och detaljrikt sätt visa upp era lokaler och interiörer, dokumentera arrangemang, händelser och miljöer, eller på annat sätt informera om er verksamhet.

Integreras med er befintliga närvaro på webben

Era kunder och andra intressenter kan ta del av filmerna i 360° på er hemsida, eller direkt på er Facebook-sida eller Youtube-konto. 360°-fotona kan integreras på er hemsida, eller på era konton på sociala medier.

VR-station

I en VR-station bestående av ett eller flera VR-glasögon med förinstallerat material kan man visa upp allt från fastigheter och industriella processer till naturfenomen och våghalsiga äventyr. Låt era kunder besöka anläggningar eller byggnader utan att ni lämnar ert kontor, mässbesökare se era produkter i full aktivitet, eller visa upp slutna processhallar direkt i ert kundcenter. Vi hjälper er med lämplig teknisk utrustning och anpassar innehållet för just ert ändamål.

Fotografi i 360° / Virtuella rundturer

360°-fotografier kan visas som enskilda bilder, men också knytas ihop till en interaktiv virtuell rundtur, då flera bilder länkas ihop. Du kan vandra mellan vyerna eller rummen och ta del av omgivningen som om du var på plats. Vill man höja närvarokänslan ytterligare går det att lägga till ljud till enskilda bilder/rundvandringar. Se en av våra virtuella rundturer

Filmer i 360°

I en 360°-film ges möjlighet till inte bara berättande i tid, utan även upplevelsen att följa med i kamerans förflyttande i miljön. Se några av våra 360°-filmer

Betraktaren bestämmer synvinkeln

I en 360°-film eller -foto är det du själv som bestämmer på vad och i vilken riktning du vill titta. Du kan panorera och rotera bilden för att titta på omgivningen ur olika synvinklar.

360° i datorn

I datorn får du en detaljrik bild av den avbildade miljön genom att förstora upp filmen eller fotot till en helskärmsbild, och här förflyttar du din blick i omgivningen genom att dra med musen i olika riktningar.

360° i mobilen

Du får en utmärkt upplevelse när du betraktar miljön i din smarta telefon eller läsplatta, där enhetens sensorer gör det möjligt att titta runt genom att rikta enheten i olika riktningar, alternativt svepa med fingret över skärmen. Både i din mobila enhet och i datorn kan du zooma i ett foto för att studera detaljer i bilden.

360° med ett VR-headset

gear-vr_supreme_vrAllra bäst upplevelse och närvarokänsla får du om du använder ett headset för Virtual Reality tillsammans med din mobil, som t ex Google Cardboard eller Samsung Gear VR. När du träder in i den virtuella världen upplever du verkligen det som att du är på plats i den avbildade miljön.