Virtuell rundtur i Landskrona konsthall

360media.se har producerat en interaktiv virtuell rundvandring i Landskrona konsthall, i vilken du kan uppleva bildkonstnär Pia Hanssons utställning ”Carrier II” som visades i konsthallen under perioden 28/1–19/3 2017.
Rundvandringen består av 14 sammanlänkade 360°-foton, genom vilka du kan detaljstudera Pia Hanssons konstverk, men även se dig omkring i den vackra konsthallen som uppfördes 1963, ritad av arkitekterna Sten Samuelson och Fritz Jaenecke.

(Rundvandringen öppnas i ett separat fönster)

Musrestaurangen i Malmö

Även när man är ute och går med familjen kan man skapa roliga 360-bilder 🙂

Musrestaurangen i Malmö har blivit en snackis i hela världen, och nu har alla dessutom möjlighet att besöka restaurangen – och – som det sig bör – känna sig som en mus. Men akta – det lurar faror bakom ryggen 😉

Virtuell rundtur till vinnande arkitekt

360media.se har producerat en virtuell rundvandring till den Malmöbaserade arkitektfirman Röing Arkitekter AB, som i stor konkurrens tilldelats utmärkelsen ”Highly Commended” för sitt tävlingsbidrag ”New England Transformed” i den internationella arkitekturtävlingen International Property Award. Den virtuella rundturen var ett viktigt inslag i den visuella presentationen av tävlingsbidraget inför juryn.

Läs pressmeddelandet