Utställning i Landskrona konsthall

360media.se har producerat en interaktiv virtuell rundvandring i Landskrona konsthall, i vilken du kan uppleva bildkonstnär Pia Hanssons utställning ”Carrier II” som visades i konsthallen under perioden 28/1–19/3 2017.
Rundvandringen består av 14 sammanlänkade 360°-foton, genom vilka du kan detaljstudera Pia Hanssons konstverk, men även se dig omkring i den vackra konsthallen som uppfördes 1963, ritad av arkitekterna Sten Samuelson och Fritz Jaenecke.


(Rundvandringen öppnas i ett separat fönster)

 
 

Villa ”New England Transformed”

En rundvandring som vi producerat åt den Malmöbaserade arkitektfirman Röing Arkitekter AB, som i stor konkurrens tilldelades utmärkelsen ”Highly Commended” för sitt tävlingsbidrag ”New England Transformed” i den internationella arkitekturtävlingen International Property Award 2016. Den virtuella rundturen var ett viktigt inslag i den visuella presentationen av tävlingsbidraget inför juryn.

Läs pressmeddelandet.


 
 

Kring en stenvalvsbro i Blekinge

Denna rundtur på en naturskön plats kring en stenvalvsbro från 1850-talet, i Kyrkhult i Blekinge, blev vald till Editor’s Pick på Roundme! Rundvandringen innehåller även ljud för att förhöja närvarokänslan i 360°-fotografierna.